Robin Malmqvist, vd för iVisby Tryckeri AB, får priset som årets företagare. Det delades ut på fredagskvällens stora gala.

– Jag är verkligen överlycklig. Jag ska inte sticka under stol med att det är ett pris som jag har fokuserat på och som jag nu äntligen har lyckats få, säger Robin Malmqvist.

Företagaren prisades redan 2007, då som årets unga företagare.

– Jag är den första att få båda priserna. Det är jag stolt över, säger Robin Malmqvist.

LÄS MER: Robin Malmqvist lever som han lär

Juryns Motivering lyder: "Årets vinnare är en modern ledare som under många år har visat långsiktig och stabil tillväxt i en klassisk bransch. Vår vinnare 2019 har visat att det lönar sig att vara en hårt arbetande ledare som är en förebild inte bara för sina kollegor utan även för andra företagare på Gotland. Här har det visats prov på kreativa och företagsamma lösningar som har banat ny väg för företaget. Det finns så mycket känsla som denna ledare tar med sig som genomlyser både produkt och service på bolaget. Här levereras alltid högklassig service under press och vi är stolta att du är företagare på Gotland.

iVisby Tryckeri har ett 20-tal anställda och Almedalsveckan är väldigt betydelsefull för bolaget, som har en stor del av sina kunder på fastlandet.