Det var för några månader sedan som Fredrik Broman, tidigare vd och delägare i Gogotland, deklarerade att han framöver skulle fokusera på sälj- och ägarfrågor rörande bolaget. Därmed behövde man rekrytera en ny vd till Gogotland.

Under måndagen blev det officiellt att Mattias Adman lämnar tjänsten som operativ chef för Visby flygplats för att bli vd på eventbolaget.

– Jag har följt Gogotland en tid och känt en längtan efter att få jobba närmare besöksnäringen, det här är en spännande och utmanande tjänst för mig, säger Mattias Adman om sin nya roll i ett pressmeddelande.

Artikelbild

| Fredrik Broman och Victor Ewald, ägarna av bolaget, i samband med tioårsfirandet i fjol.

Mattias Adman säger att det känns spännande att nu få vara med och utveckla bolaget vidare.

– När ägarna Victor Ewald och Fredrik Broman berättade om hur de vill utveckla företaget framåt kändes det som helt rätt roll för mig. Jag har de senaste åren bland annat jobbat med Almedalsveckan och har utvecklat ett stort intresse för besöksnäringen och särskilt eventsidan. Jag ser fram emot att få leda Gogotland in i framtiden, säger han.

Fredrik Broman är väldigt nöjd över rekryteringen av Mattias Adman som ny vd för bolaget:

– Vi är inne i en stark tillväxtfas och har flera idéer om hur vi vill vidareutveckla företaget. Vi har sett ett behov av att tillföra ny kompetens och Mattias är en fantastisk rekrytering för vår del. Han kommer bidra med mycket nytt och är rätt man att leda byrån framåt. Vi är otroligt glada och stolta över att få in Mattias i företaget, säger Fredrik Broman.

Mattias Adman kommer att tillträda under våren 2018.